Skorpió

Rengeteg kétely lakozik benne, annak ellenére, hogy egy külső szemlélő éppen az ellenkezőjét tapasztalja. Szenvedélyes, erős, határozott és titokzatos természet, látszatra. Semmi alapja nem lenne rá, hogy bizonytalan legyen önmagával szemben. A szeretteire sok időt szán, ápolja a kapcsolatait, mégsem tud önfeledten boldog lenni, mert belül harcol önmagával.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Képtelen elengedni magát vagy önfeledten ünnepeli a sikereit, mindazt, amit elért az életben. Mondhatni lelkiismeret-furdalása van azért, ha nem fegyelmezi meg magát és koncentrál a folyamatos fejlődésre. Nem tudja elfogadni és magáénak érezni az őszinte elismerést, azonban a negatív kritikát mélyen a lelkére veszi. Sosem képes teljesen elégedett lenni önmagával, így a benne lakozó szeretet kifejezése sem teljesen egyszerű számára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez tesz igazán boldoggá a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: