A Skorpió spirituális földrengést él meg az Ikrek havában

Kedves Skorpió! Te pontosan tudod, milyen érzés megtapasztalni a legmélyebb lelki pontot. Az Ikrek havában eljön ez a pillanat, viszont a benned lévő bámulatos újjászületési energiának köszönhetően ismét elindulsz fölfelé. Gondold át, miben érdemes változtatnod, mit kellene elengedned, miben kell megújulnod. A spirituális gondolkodás nagyon közel áll a lelki világodhoz, ezért te a nehéznek tűnő feladatok elől sem futamodsz meg. Téged valóban még erősebbé tesznek a kihívások. Túléled. Most is. Bármilyen fájdalmasnak tűnik, téged szolgál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak az összetartozás érzését keresi az Ikrek havában

Kedves Halak! Az előtted álló hetekben mindennél jobban vágysz az ölelésre, a szeretet érzésére, amit természetesen meg is érdemelsz. Ugyanakkor az Ikrek hava bizonytalan, kiszámíthatatlan helyzetek elé állíthat téged. A megszokotthoz képest is jóval érzékenyebb, sérülékenyebb a lelked. Nem találod most a helyedet, kimerültnek, fáradtnak érzed magad. A legjobb, amit tehetsz, hogy minél több időt töltesz a családdal, a barátokkal. Nekik bátran kiöntheted a szívedet. A depresszív időszakot követően úgyis bámulatos fordulatra számíthatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: