A Kos és a Halak párkapcsolata

Az ellentétek vonzzák egymást, erre kiváló példa ez a két csillagjegy. A Kos és a Halak ugyanis szinte minden tekintetben ellentétei egymásnak, ám éppen ez az, amivel tökéletesen kiegészítik a másikat, mintha puzzle kirakós apró részei lennének. A Kos eltökélt, fáradhatatlan a munkájában, míg a Halak jóval bonyolultabb és ösztönösebb alkat. Képesek azonban arra, amire csak kevesen: abba az irányba terelik a párjukat, amiben a legjobbak. Míg a Kos rábízza a Halakra, hogy időben befizesse a csekkeket, gondját viselje az otthoni dolgoknak, addig a Halak biztos lehet, hogy a Kos könnyedén kiszúrja a legizgalmasabb újdonságokat. Kettőjük kapcsolata éppen azért ütőképes, mert a könnyedségnek, a játéknak is teret adnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán és Mérleg párkapcsolata

Egy újabb klasszikus példa az ellentétek vonzzák egymást igazságára, azzal a különbséggel, hogy esetükben a különbség az életszemléletben jelentkezik. Az Oroszlán a partik királya, szókimondó, magabiztos, időnként nagyképű. Ami a szívén, az a száján, mindez pedig időnként meggondolatlansághoz is vezethet. Nem ritka, hogy kitörni készülő vulkánná alakul, amit a Mérleg ugyanakkor bámulatos könnyedséggel kezeli. A Mérleg időnként bizonytalan, nehezen dönt, hosszasan rágódik a dolgokon, ám az Oroszlán olyan adrenalinbombát ad neki, amellyel a következményeket is vállalja. Az Oroszlán sziporkázik és csillog, a Mérleg pedig két lábbal a földön tartja szerelmét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a legfőbb pszichikai képességed, miben rejlik az erőd? - A csillagjegyed most elárulja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: