Egyes csillagjegyek jobban passzolnak egymáshoz, mint mások, ám vannak, akiknek soha nem lenne szabad szerelembe esniük. Nézeteltérések minden párkapcsolatban akadhatnak, hiszen sokan a pénzzel kapcsolatosan nem tudnak dűlőre jutni, mások a gyereknevelésben vallanak különböző elveket, ám az is előfordulhat, hogy a párok olyan apróságnak tűnő kérdésekben is civakodnak, minthogy melyik étteremből rendeljék a vacsorát.

Nem feltétlenül az a fontos, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük a pároknak, inkább az, hogyan képesek ezeket kezelni. Néhány csillagjegypárosnak talán sosem sikerülhet felülemelkednie a problémákon. A horoszkóp szerint ők csak nagyon ritkán találnak valódi harmóniára egymás mellett…

Tudd meg, melyik három csillagjegy a leghűségesebb!

Kos férfi – Bak hölgy

Igen valószínűtlen, hogy a Kos férfi leveszi a lábáról a Bak hölgyet. Mindez azzal magyarázható, hogy a Bak született vezető, mint ahogy a Kos is az. Amikor ez a két csillagjegy összejön, a kezdeti lelkesedést követően állandó a harctérré válik az életük. Képtelenek megalkudni, s egyezségre jutni, hogy kinek jusson a nagyobb hatalom és a kontroll.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika férfi – Ikrek hölgy

A Bika férfi nem tud könnyen zöld ágra vergődni az Ikrek hölggyel. A Bika és Ikrek ugyanis teljesen más intenzitással élik a mindennapjaikat. Előbbi nyugodt, lassú és otthonülő típus, míg párja folyton ezerrel pörögne, s imádja a partikat, a társaságot. S ez a merőben eltérő életszemlélet a párkapcsolat széthullását eredményezi. Sosem találnak összhangra egymás mellett.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek férfi – Szűz hölgy

Az Ikrek férfi és a Szűz hölgy kapcsolata remekül működhet, ám nem romantikus értelemben. Az Ikreket nem hozza lázba, ha irreálisnak tűnő elvárásoknak kell megfelelnie, s a Szűz bizony meglehetősen magasra teszi a mércét. Intellektuálisan ugyan inspirálják egymást, ám a Szűz nőt bosszantja az Ikrek férfi gondtalan életvitele, s a rendetlensége is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák férfi – Vízöntő hölgy

Vízöntő hölgy vagy, s épp egy Rák férfiba szeretnél bele? Nincs szerencséd… A Vízöntő számára az élet tele van szórakozással és pörgős eseményekkel. A Ráknak ugyanakkor jóval fontosabb a nyugalom, a biztonság, az érzelmi harmónia. Otthonülő és nagyon ragaszkodó típus, aki tökéletes férj lehet, csak nem a nyitott és független Vízöntő nő mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: