Egyes csillagjegyek jobban passzolnak egymáshoz, mint mások, ám vannak, akiknek soha nem lenne szabad szerelembe esniük. Nézeteltérések minden párkapcsolatban akadhatnak, hiszen sokan a pénzzel kapcsolatosan nem tudnak dűlőre jutni, mások a gyereknevelésben vallanak különböző elveket, ám az is előfordulhat, hogy a párok olyan apróságnak tűnő kérdésekben is civakodnak, minthogy melyik étteremből rendeljék a vacsorát.

Nem feltétlenül az a fontos, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük a pároknak, inkább az, hogyan képesek ezeket kezelni. Néhány csillagjegypárosnak talán sosem sikerülhet felülemelkednie a problémákon. A horoszkóp szerint ők csak nagyon ritkán találnak valódi harmóniára egymás mellett…

Hétfői Horoszkóp 2021-04-19

Kos férfi – Bak hölgy

Igen valószínűtlen, hogy a Kos férfi leveszi a lábáról a Bak hölgyet. Mindez azzal magyarázható, hogy a Bak született vezető, mint ahogy a Kos is az. Amikor ez a két csillagjegy összejön, a kezdeti lelkesedést követően állandó a harctérré válik az életük. Képtelenek megalkudni, s egyezségre jutni, hogy kinek jusson a nagyobb hatalom és a kontroll.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Bika férfi – Ikrek hölgy

A Bika férfi nem tud könnyen zöld ágra vergődni az Ikrek hölggyel. A Bika és Ikrek ugyanis teljesen más intenzitással élik a mindennapjaikat. Előbbi nyugodt, lassú és otthonülő típus, míg párja folyton ezerrel pörögne, s imádja a partikat, a társaságot. S ez a merőben eltérő életszemlélet a párkapcsolat széthullását eredményezi. Sosem találnak összhangra egymás mellett.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek férfi – Szűz hölgy

Az Ikrek férfi és a Szűz hölgy kapcsolata remekül működhet, ám nem romantikus értelemben. Az Ikreket nem hozza lázba, ha irreálisnak tűnő elvárásoknak kell megfelelnie, s a Szűz bizony meglehetősen magasra teszi a mércét. Intellektuálisan ugyan inspirálják egymást, ám a Szűz nőt bosszantja az Ikrek férfi gondtalan életvitele, s a rendetlensége is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Rák férfi – Vízöntő hölgy

Vízöntő hölgy vagy, s épp egy Rák férfiba szeretnél bele? Nincs szerencséd… A Vízöntő számára az élet tele van szórakozással és pörgős eseményekkel. A Ráknak ugyanakkor jóval fontosabb a nyugalom, a biztonság, az érzelmi harmónia. Otthonülő és nagyon ragaszkodó típus, aki tökéletes férj lehet, csak nem a nyitott és független Vízöntő nő mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Pénteki Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: