Oroszlán férfi – Bika hölgy

A Bika hölgy és az Oroszlán férfi amennyire vonzódik egymáshoz eleinte, annyira összeférhetetlenek. Ennek oka, hogy teljesen másképp mutatják ki a szeretetüket, másképp oldják meg a problémájukat, s végképp teljesen eltérően viszonyulnak a pénzhez. A harmonikus és tartós párkapcsolathoz pedig kevés, hogy az ágyban harmóniára találnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz férfi – Kos hölgy

A Szűz férfinek és a Kos hölgynek nem csekély gondot jelent, hogy bármiben is egyetértsenek egymással. Mindketten makacsok és akaratosak a saját elképzeléseiket illetően. Egy párkapcsolatban pedig vagy az egyiknek, vagy mindkettőnek hajlania kellene a kompromisszumra. Köztük erre kicsi az esély, pedig nagyon erősen vonzódnak egymáshoz eleinte.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg férfi – Halak hölgy

A Mérleg férfi és a Halak hölgy sem nevezhető ideális párosításnak. Bár a párkapcsolatuk nagyon gördülékenyen indul, a mélyben rejlő problémák azonban hamarosan felszínre bukkannak. A Mérleg az élet minden pillanatát szeretné megélni, nyitott és közvetlen mindenkivel, míg a Halak gyakran kesereg a múltbeli baklövésein, s hajlamos a saját világában vigasztalódni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió férfi – Mérleg hölgy

A Skorpió férfinál és a Mérleg hölgynél kevésbé összeillő párost nehéz találni. A bár az ismerkedést követően vonzódnak egymáshoz, párkapcsolatuk valójában az első pillanattól kezdve gyenge lábakon áll. A Mérleg társaságkedvelő, szívesen flörtölget, a Skorpió birtokolni akar, s meglehetősen féltékeny típus. Nem kell sok idő, hogy darabjaira hulljon a kapcsolatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: