Skorpió

A Skorpiók meglehetősen önző módon állnak az elköteleződéshez: másoktól ugyanis abszolút mértékben elvárják, azonban ők maguk csak ritkán vállalják. Ennek az oka elsősorban az, hogy számukra az elköteleződés feltétele a megrendíthetetlen bizalom, miközben azonban rendkívüli módon bizalmatlanok, sokszor olyankor is kételkednek másokban, amikor semmi okuk sem lenne rá. Képesek a legagyafúrtabb kifogásokkal előállni mind saját maguk számára, mind pedig a külvilág felé, csak azért, hogy elkerüljék az elköteleződést. Birtokolni vágynak, de azt nem engedik, hogy őket birtokolják. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas szülöttei számára az elköteleződés nem a biztonságot, hanem éppen ellenkezőleg, a bizonytalanságot jelenti. A gondolattól is kiborulnak, hogy elveszíthetik az életük felett az irányítást, emiatt nem szívesen kötelezik el magukat senki és semmi mellett. Cserébe azonban másoktól sem várják el az elköteleződést, sőt, inkább menekülésre készteti őket minden ilyesfajta megnyilvánulás. Spontaneitásra és térre van szükségük ahhoz, hogy létezni tudjanak és kizárólag olyan kapcsolatban vagy munkahelyen horgonyoznak le tartósabban, ahol mindezt meg is kapják és egy pillanatig sem érzik magukat minimálisan sem korlátozva. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2024-04-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: