A Halak

Egészen kivételesnek érezheted magad, ha párod a Halak jelében született. Hihetetlenül érzelmes típus, s bármit is tesz, mindig önmagát adja. Minden porcikájával szeret, s persze ugyanezt várja tőled is. Mert ha neked adja a szívét, azt szeretné, hogy te is nyisd meg magad előtte, s úgy fogadd el, amilyen. Az viszont biztos, hogy bármit is adsz neki, azt legalább kétszeresen kapod vissza tőle…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák

A Rák türelmes, megbocsátó és nagyon kedves csillagjegy, aki nagyon mélyen szeret. Neki a párja, a családja mindennél többet jelent. A leggondoskodóbb, a legfigyelmesebb típus, s neki valódi örömet okoz, hogy törődhet veled, hogy figyelhet rád. A szeretet, a valódi érzelmek a legfontosabbak a számára. Önzetlenül szeret, elfogad annak, aki vagy, de cserében szeretné, ha te is ugyanígy bánnál vele, s persze kimutatnád, mennyire fontos neked, s mennyire szereted.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: