A Skorpió magában dédelgeti a haragot

Egyetlen más csillagjegy sem tud olyan mélyen és tartósan haragudni, mint a Skorpió. Rendkívül pesszimista, lemondó típus, aki azzal sem törődik, mennyi fölösleges energiát emészt fel a haragtartása. Mindez azért is furcsa, mert kifejezetten gyűlöli, amikor negatív energiák, mérgező emberek veszik őt körül. Nagyon érzékeny csillagjegy, őt is nagyon könnyű megbántani. A hazugságot, a hűtlenséget egyáltalán nem tolerálja, és soha nem is bocsátja meg. A fájdalmát, a sérelmet többszörösen akarja visszaadni. Nagyon szenved, és nagyon nehezen felejt. Ilyenkor hosszú ideig bezárja a szívét a szeretet előtt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak a legkeményebb csillagjegy

A Bak valódi hajcsár, ráadásul meglehetősen szívtelen és kegyetlen csillagjegy is. Sikerének oka a kitartásában, a szívósságában rejlik. Nem véletlenül gyűlöli azt a helyzetet, amikor olyasvalakivel kerül szembe, aki felül tud rajta kerekedni, vagy vissza akarja őt fogni a céljaiban. Az egyetlen, ami igazán foglalkoztatja őt, hogy minél feljebb jusson a karrierje létráján, és munkája minél több anyagi hasznot hozzon. Nem igazán törődik mások érzéseivel, viszont az őt ért támadást nem tolerálja, és nem is felejti el. Végleg leír, ha megpróbálod őt bármiben is akadályozni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-03-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: