Ikrek

Mindent megtenne a barátaiért, még akkor is, ha ezzel saját magának tesz keresztbe. Lehet, hogy éppen bekuckózva Disney maratont tart szombat ese, amikor érkezik a hívásod, hogy bulizni mennél. Ugye nem is kell mondanunk, hogy végül mivel tölti majd az éjszakáját?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Annyira ad mások véleményére, hogy néha azt sem tudja, hogy ő mit gondol saját magáról. Nem szeret és nem is tud visszautasítani senkit, ha szívességet kérnek tőle, mert fél attól, hogy kevésbé fogják szeretni, ha nemet mond. Ez pedig a lehető legszörnyűbb, amit el tud képzelni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem hajszolják a levegő jegyűek a szerelmet

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: