Ikrek

Mindent megtenne a barátaiért, még akkor is, ha ezzel saját magának tesz keresztbe. Lehet, hogy éppen bekuckózva Disney maratont tart szombat ese, amikor érkezik a hívásod, hogy bulizni mennél. Ugye nem is kell mondanunk, hogy végül mivel tölti majd az éjszakáját?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Annyira ad mások véleményére, hogy néha azt sem tudja, hogy ő mit gondol saját magáról. Nem szeret és nem is tud visszautasítani senkit, ha szívességet kérnek tőle, mert fél attól, hogy kevésbé fogják szeretni, ha nemet mond. Ez pedig a lehető legszörnyűbb, amit el tud képzelni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: