Bika

Egyébként is hatalmas spórolós vagy, így általában te vagy az, akitől a többiek kölcsön kérnek, ha nem jönnek ki a hó végén. Magadra sosem költesz, miközben másoktól nem kéred vissza a nekik adott összeget. A következő hetekben viszont szinte mindenki magától megtalál és az egyikük hálából meg is lep valamivel. Ezúttal jutalmazd meg magad és vegyél valami szépet!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Imádsz shoppingolni de a pandémia óta kétszer is meggondolod, hogy mire adsz ki extra pénzt. Hamarosan nem kell erre gondolnod, ugyanis egy szép kis summa landol a bankszámládon. Egy hirtelen megbízást kapsz, ami minimális energiát igényel, mégis szépen hoz majd a kasszádba.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: