Bika

Egyébként is hatalmas spórolós vagy, így általában te vagy az, akitől a többiek kölcsön kérnek, ha nem jönnek ki a hó végén. Magadra sosem költesz, miközben másoktól nem kéred vissza a nekik adott összeget. A következő hetekben viszont szinte mindenki magától megtalál és az egyikük hálából meg is lep valamivel. Ezúttal jutalmazd meg magad és vegyél valami szépet!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Imádsz shoppingolni de a pandémia óta kétszer is meggondolod, hogy mire adsz ki extra pénzt. Hamarosan nem kell erre gondolnod, ugyanis egy szép kis summa landol a bankszámládon. Egy hirtelen megbízást kapsz, ami minimális energiát igényel, mégis szépen hoz majd a kasszádba.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az önelfogadás útján… Ezt javasolja a horoszkóp a csillagjegyeknek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: