Az elfogadás, hogy a párod a hibáiddal, a gyengeségeiddel együtt szeressen téged olyannak, amilyen vagy, talán a legfontosabb vágy a párkapcsolatban. Kimondva könnyűnek tűnik, valójában csak kevesen képesek a feltétel nélküli elfogadásra és szeretetre. Ezek a csillagjegyek nem akarnak megváltoztatni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Vízöntő a leglazább

A Vízöntő végtelenül laza típus. Ő pontosan tudja, ha úgy fogadja el a többieket, amilyenek valójában, mindenkinek jóval könnyebb és boldogabb lesz az élete. A feltétel nélküli elfogadás a személyes döntése, mellyel célja a viták és a súrlódások elkerülése. Sikeres is benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak az örök túlélő

Bár kétségtelen és vitathatatlan, a Bak az egyik legelfogadóbb csillagjegy, alkalmazkodni tudását mégis inkább sziporkázó intellektusának köszönheti, amely nála a túlélési ösztönön alapul. Mottója: „Ha kijössz másokkal, élsz, ha támadsz, téged is megtámadnak.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a legelfogadóbb csillagjegy

A Rák az egyik legnyitottabb, legbarátságosabb csillagjegy. Természetéből adódóan rendkívül elfogadó – egész egyszerűen azért, mert figyel a  beszélgetőpartnerére, a barátaira, a párjára, őszinte érdeklődéssel hallgatja őket. Persze ő is gyakran ítélkezik, ugyanakkor a pozitívumokért cserébe a negatív tulajdonságokat is elfogadja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: