Az elfogadás, hogy a párod a hibáiddal, a gyengeségeiddel együtt szeressen téged olyannak, amilyen vagy, talán a legfontosabb vágy a párkapcsolatban. Kimondva könnyűnek tűnik, valójában csak kevesen képesek a feltétel nélküli elfogadásra és szeretetre. Ezek a csillagjegyek nem akarnak megváltoztatni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Vízöntő a leglazább

A Vízöntő végtelenül laza típus. Ő pontosan tudja, ha úgy fogadja el a többieket, amilyenek valójában, mindenkinek jóval könnyebb és boldogabb lesz az élete. A feltétel nélküli elfogadás a személyes döntése, mellyel célja a viták és a súrlódások elkerülése. Sikeres is benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akit a legnehezebb meghódítani mind közül! Közte vagy te is?

A Bak az örök túlélő

Bár kétségtelen és vitathatatlan, a Bak az egyik legelfogadóbb csillagjegy, alkalmazkodni tudását mégis inkább sziporkázó intellektusának köszönheti, amely nála a túlélési ösztönön alapul. Mottója: „Ha kijössz másokkal, élsz, ha támadsz, téged is megtámadnak.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a legelfogadóbb csillagjegy

A Rák az egyik legnyitottabb, legbarátságosabb csillagjegy. Természetéből adódóan rendkívül elfogadó – egész egyszerűen azért, mert figyel a  beszélgetőpartnerére, a barátaira, a párjára, őszinte érdeklődéssel hallgatja őket. Persze ő is gyakran ítélkezik, ugyanakkor a pozitívumokért cserébe a negatív tulajdonságokat is elfogadja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: