Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen. Ha a te kapcsolatod is ilyen lehetett, ne keresd tovább magadban a hibát, inkább gondold végig: valóban összeillettetek egymással? Ezek a csillagjegypárosok látszólag egymásnak születtek, később kiderül, mégsem jönnek ki olyan jól egymással. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Oroszlán és a Rák párkapcsolata

Az Oroszlán és a Rák között elsöprő lehet a kémia, és hihetetlenül jól is mutatnak együtt. Valamiért azonban hosszú távon mégsem igazán működőképes a kapcsolatuk. Az Oroszlán túl széles érzelmi skálán mozog, egyik pillanatban imádja, a másikban talán semmibe veszi a Rákot, aki érzékenysége okán meglehetősen sértődős típus, és nagyon a szívére veszi, amikor párja figyelmen kívül hagyja. Kapcsolatuk idővel agresszióba is fordulhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

A Vízöntő és a Bak szerelme

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: