A Mérleg gyűlöli a magányt, de…

Annak ellenére, hogy a Mérleg már csupán a magány gondolatától is retteg, mégis hajlamos rá, hogy a párja melletti elköteleződéstől vagy a házasság lehetőségétől is meneküljön. A Mérleg imádja a társaságot, a barátait, ezért nagyon nehéz a gondolatot elfogadnia, hogy egyetlen valaki mellett cövekeljen le hosszú távra. Folyamatosan mérlegel és agyal, vajon mit és hogyan tegyen. A párkapcsolat nagyon fontos, de a szabadság is éppen ennyire. A tökéletes társat keresi, közben elfelejti, hogy ő sem az, és a vágyainak, a félelmeinek valójában semmilyen valós alapja nincsen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas a szabadságnak él

A Nyilas gyűlöli az elkötelezettséget, el sem tudja képzelni, hogy végleg lekösse magát valaki mellett. Gyűlöli az érzést is, hogy többé nem szabad, és nem teheti azt, amit akar, amit elképzel. Ő pontosan az a típus, aki azonnal lázad a korlátozás, a kötöttség ellen. Neki pedig nagyon pontos elképzelései vannak arról, hogy mit és hogyan szeretne a párkapcsolatban. Szórakoztató és vidám csillagjegy egészen addig, amíg szabadon járkálhat a kedve szerint. Nem is igazán képes hosszabb ideig egy helyben ülni, neki mennie kell. Csak akkor marad, ha nem tartóztatják, és semmire sem kötelezik…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-25 - Míg egyfelõl, elvakítva a szerelemtõl, már alig várja, hogy szíve választottjával....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: