A Nyilas

A Nyilas hajlamos a könnyelműségre. Nincs gondja az ismerkedéssel, viszont megrémül, amikor az érzelmek mélyülni kezdenek. És ő sem az a típus, aki megnyitná magát az érzéseknek, vagy képes lenne érzelmileg megnyílni a párjának. Addig érzi igazán jól magát egy kapcsolatban, amíg minden laza és kötöttségektől mentes – amint megjelennek az elvárások, egyre kevésbé akar elköteleződni. Bármennyire is vágyik a szerelemre, gyakran mégis összetört szíveket hagy maga után.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

A Szűzről nem állítható, hogy túlzottan romantikus típus lenne. Valójában nagyon fél, hogy sérül a lelke, ha teljes szívvel átadja magát a szerelem érzésének. Az is igaz, valóban ő az állatöv egyik legsebezhetőbb csillagjegye. Miközben szívesen mondja el a véleményét másoknak és másokról, addig az őt érintő kritikát már nem viseli olyan jól. Erősnek, határozottnak mutatja magát a szerelemben is, pedig érzelmi téren ő inkább visszafogottabb és gyengébb.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-08-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: