A Szűz a tapintatlanságot gyűlöli

A Szűz titokban a tapintatlan és meggondolatlan embereket gyűlöli a leginkább, de azokat sem kedveli, akik ellentmondanak a kérésének. A komolytalan emberektől szinte menekül, de az is könnyen kiüti nála a biztosítékot, amikor szórakozni szeretne, és a többiek lustasága okán nem talál magának partnert ehhez. Igencsak bosszantja, amikor a mosogatóban hagyod a koszos tányérokat, poharakat, vagy nem pakolsz el magad után. A gyűlöletét szó szerint a hátadon érezheted, amikor azt látja, hogy nem vagy képes az ő értelmi szintjéhez felemelkedni, és nem vállalod a felelősséget. Hajlamos túlgondolni mások viselkedését és reakcióját, ezért is érzi úgy, hogy a többiek figyelembe sem veszik, és nem értékelik őt igazán. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő a hamis embereket gyűlöli

A Vízöntő kifejezetten jó abban, hogy mindenkit olyannak fogadjon el, amilyen. Amit viszont mindennél jobban gyűlöl, az a hamisság, a hazugság. Ösztönösen érzi és gyanítja, amikor valaki nem őszinte vele, vagy rejtegeti előle a valódi arcát. Ilyenkor kimutatja a foga fehérét, és mélységesen elítéli az illetőt. A zsémbes megjegyzések mellett a kioktatást sem tűri, azt pedig végképp nem, amikor kritika éri, hogy valamit rosszul csinál. A megjegyzéseket ellene irányuló támadásnak érzékeli, amit sosem hagy szó nélkül, keményen vág vissza. Ő az, aki sosem fog a kedvedért megváltozni, inkább játssza magában a sértődöttet még akkor is, amikor valójában oka sem lenne rá.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 25. szerda – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió, Ikrek,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: