Ezek a csillagjegyek a horoszkópok szerint tökéletesen összeillenek. Bámulatos párost alkotnak, megértik és kiegészítik egymást. A csillagok üzenete szerint valódi lelki társara találhatnak egymásbank, a boldogság így valóban csak rajtuk múlik. Vajon te és a párod is köztük vagytok?

A Nyilas és a Halak szerelme

Érzelmileg a Nyilas és a Halak bámulatos kiegészítik egymást. A tűz (Nyilas) és a víz (Halak) találkozik ugyanis, ahol a víz nem kioltja a tűzet, hanem éppen ellenkezőleg, a tűz melegíti fel a vizet. Mindketten vágynak a harmóniára, romantikusak, elbűvölőek. A Nyilast lenyűgözi a Halak kreativitása és fantáziája, utóbbit pedig párja szenvedélye és nyitottsága, optimista szemlélete inspirálja a leginkább. Nagyra értékelik a másik tulajdonságait, empátiával, megértéssel fordulnak párjuk felé. Mindkettőjüknek szüksége van időnként az egyedüllétre, a szabadságra, amit természetesen gondolkodás nélkül megadnak egymásnak. Problémát a túlzottan is intenzív és heves érzelmek okozhatnak közöttük, ugyanis mindketten hajlamosak a drámára. Miután a kezdeti fellángolás és elsöprő szerelem átvált a tartósabb és nyugodtabb szeretet érzésébe, az érzelmi játszmák is megszűnnek közöttük. Nem véletlen, hogy kapcsolatuk tökéletesnek mondható.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-11-07

A Kos és a Szűz párkapcsolata kiállja a próbákat

A Kos és a Szűz természetes módon egészítik ki egymást. A tűz (Kos) fölmelegíti és táplálja a földet (Szűz), a föld pedig élteti a tüzet. Míg a Kos ötletel és kitalálja a közös programokat, addig a Szűz bámulatosan és minden részletre gondosan odafigyelve szervezi meg azokat. A Kos fejjel menne a falnak, a Szűz visszarántja őt a nagyobb balesettől. Nagyra értékelik egymás munkáját, segítik, inspirálják a másikat. Amikor a Kos túlzottan lelkesedne, a Szűz finoman visszahúzza őt a talajra. Együtt és közösen valójában bármire képesek lehetnek. A céljaik hasonlóak, egy irányban haladnak. Nem mellesleg a hálószobában is remekül kiegészítik egymást. Nem is kérdés, őket a sorsuk is egymásnak teremtette.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: