A Szűz

A Szűz szándékát sajnos sokan rosszindulatként értelmezik. Pedig semmi ilyesmi nincs benne, egyszerűen csak a legjobbat, a lehető legtöbbet követeli magától és másoktól is. Megjegyzéseit sokan bántó kritikának értékelik, pedig egyáltalán nem annak szánja. Ő is a legjobbat akarja, és mindenkor meg is valósítja azt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpió pontosan tudja, mit és hogyan akar elérni az életében. Igyekezetében képtelen várni, képtelen lehet türelmet gyakorolni, ezért inkább megcsinálja a munkát egyedül, mintsem másokra várjon. Viszont így az eredménnyel is mindenkor maximálisan elégedett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak valódi művész, amikor a céljaira, az elhatározásáról esik szó. Ő sosem követel, mégis mindig eléri, amit szeretne. Csak finoman és óvatosan kér valamit, egyszerűen bekúszik a másik ember bőre alá, és képtelenség a kérésének ellenállni. Ha a vágyairól van szó, finom eszközökkel manipulálni is hajlandó.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: