Nyilas

Oké, most már nem kell minden erőddel titkolnod, mennyire feltölt, ha néha picit (vagy nem is olyan picit?) provokálhatsz másokat. Az életed egyetlen területén sem hiszel a „gyerünk, problémákat a szőnyeg alá” elvben, különösen akkor nem, ha az érzelmeid és a boldogságod a tét. Ez viszont néha azzal jár, hogy könyörtelen támadásba lendülsz, persze csakis a boldog és őszinte kapcsolatotok érdekében. Már csak azt kéne megtanulnod, hogyan értetheted meg ezt a pasiddal is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Mindig igazad van, akkor is, ha nem, és ez nálad olyan alap statement, mint az, hogy Chris Hemsworth jó pasi. A barátaid és a családod talán már megszokta, a szerelmednek viszont még barátkoznia kell a harcos éneddel. Néhány lazább pillanatotokban nyugodtan ejtsd el, hogy a haragod max. 5 percig tart, és mivel nem lettél ügyvéd, itthon kell kiélned a zseniális vitakészségedet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: