Nyilas

Oké, most már nem kell minden erőddel titkolnod, mennyire feltölt, ha néha picit (vagy nem is olyan picit?) provokálhatsz másokat. Az életed egyetlen területén sem hiszel a „gyerünk, problémákat a szőnyeg alá” elvben, különösen akkor nem, ha az érzelmeid és a boldogságod a tét. Ez viszont néha azzal jár, hogy könyörtelen támadásba lendülsz, persze csakis a boldog és őszinte kapcsolatotok érdekében. Már csak azt kéne megtanulnod, hogyan értetheted meg ezt a pasiddal is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Mindig igazad van, akkor is, ha nem, és ez nálad olyan alap statement, mint az, hogy Chris Hemsworth jó pasi. A barátaid és a családod talán már megszokta, a szerelmednek viszont még barátkoznia kell a harcos éneddel. Néhány lazább pillanatotokban nyugodtan ejtsd el, hogy a haragod max. 5 percig tart, és mivel nem lettél ügyvéd, itthon kell kiélned a zseniális vitakészségedet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy még saját magán sem tud kiigazodni. Lázadnak, és szavaikkal ellentétesen cselekszenek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: