Oroszlán

Az Oroszlánok tűz jegyek, ami azt engedi sejttetni, hogy jó intuícióik vannak, amik gyakran szellemi képességként tűnhetnek fel. Mindez azonban attól függ, hogy mit kezd az Oroszlán ezzel az intuícióval. A legtöbben gyakran összpontosítotok magatokra, így ezen az úton elvész a szellemi képességetek. Másrészt, amikor szívügyekről van szó, akkor könnyen megérinthet téged ez a szellemi képesség. Azok, akiknek hold van a jegyében, nagyon csodálatos szerelmeket képesek megélni, hiszen pontosan tudják, hogy mire vágyik a másik és mitől érzi jól magát. Egyesek jó gondolatolvasók és képesek megmondani, hogy mi járhat mások fejében.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek jó szellemi képességekkel rendelkeznek, viszont ezt gyakran elnyomják magunkban az önbizalomhiányuk miatt. Fegyelmezett, szellemes és módszeres személy vagy és képes lennél megérezni, ha valami rossz esemény közeleg vagy valaki fájdalmas érzelmi helyzetbe keveredik, azonban ezt nem engeded a felszínre kerülni. Nagyon figyelsz a részletekre és ezáltal képes vagy kapcsolatba kerülni a környezeteddel, így világosabb képet kapva azokról a dolgokról, amiket mások talán nem is látnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-11-23

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei túlságosan praktikusak és kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy valami misztikus dologban higgyenek. Nagyon is el vagy foglalva a családdal és a barátokkal, így ne is igazán hiszel abban, hogy lenne valamilyen veleszületett szellemi képességed. Azonban kevesek közületek képesek arra, hogy betekintsenek mások fejébe, hogy megvizsgálják, vajon mi folyhat ott. Ezek a telepatikus képességek gyakran megmutatkoznak a Mérlegek társasági viselkedésében. Mélyebb és magasabb szinten is képesek kapcsolódnia többi emberhez, mint egyéb jegyek, ha erre valóban odafigyelnek. Emellett nagyon empatikusak az állatokkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió olyan jegy, amely rendkívül erős intuícióval rendelkezik! Vízjegy lévén olyan természetes szellemi képességekkel rendelkezel, hogy téged minden titok és ismeretlen dolog vonz. A mély és sötét Skorpió tehetséges szellemidézésben, energiák áramoltatásában vagy szellemek érzékelésében. Képesek hosszú ideig meditálni és ezen idő alatt szellemi energiájukat növelni, képessé válva akár a jövőben is látni és olvasni az emberek gondolataiban.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: