4. A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nem hétköznapi módon flörtölsz. Szereted a fantáziádat használni, meg azért is flörtölsz szívesen, mert ez még biztonságot ad neked. Viszont gyorsan megérzed, ha a másik nem vevő a jelekre, ilyenkor a kedved is pillanatok alatt alábbhagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az biztos, Oroszlán jegyűként imádsz flörtölni. Nem véletlen, hogy a kacérkodás képzeletbeli dobogójának harmadik fokára állhatsz. Mindig te teszed meg az első lépést. Aztán persze a következőt is. Az is igaz, nem fecsérled az energiát olyasvalakire, aki észre sem vesz. Neked az kell, hogy hízelegjen a másik, hogy vegye az adást. Egyoldalúan nem közelítesz, ezért jutott csupán a harmadik hely.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-17

2. A Skorpió (október 23. – november 21.)

A csábítás mestere természetes, hogy a legjobb három közé került. Skorpió jegyűként nagyon szeretsz flörtölni, és ki is használod ehhez a lehetőségeket. És tényleg jó is vagy benne, másokat is megtanítasz a fortélyokra. Minden mozdulatod, érintésed kacér, mindezzel pedig nagyon is tisztában vagy. Ezért lettél második a flörtölés ranglistáján.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Meglepő vagy sem, de a Szűz valamennyi közül a legkacérabb csillagjegy. A legtöbb jelet egészen biztosan te küldöd, még akkor is, ha eddig az járta rólad, inkább a szégyenlősek közé tartozol. Nos, úgy tűnik, mégsem. Minden lehetőséget megragadsz a flörtölésre. Szívesen társalogsz, és nem ragadsz le ennél. Éppen azzal váltasz ki meglepetést, hogy tőled senki sem várja a flörtölést. Mindezt kedvesen, természetedből adódóan teszed, mert az is igaz, hogy nem adod magad egykönnyen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: