Bak (december 22. – január 20.)

A Bak hataloméhségét nehéz kielégíteni. Sokszor ez vezeti az ismerősi, baráti köre kialakításában is, de az se ritka, hogy aktuális hatalmi pozíciójuk alapján ítéli meg az embereket. Képtelen hosszú távon mások szabályai szerint élni, helyette megteremti a saját szabályrendszerét, de szívesen teszi ezt másokkal is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Különcségével előfordulhat, hogy túlzásba esik, ami bizony komolyan torzíthatja az önképét. A Vízöntő szeszélyes jegy, aki folytonos változatosságot igényel, különben azt érzi, csapdába került. Ő azonban nem tud hosszú távon áldozatot hozni, egyszer ki fog törni, méghozzá a lehető legszélsőségesebb módon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 03 - 09.) - Valaki a héten mondhat önnek valamit...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: