Rák

Végtelenül romantikus vagy, és sokszor már első látásra beleszeretsz a kiszemelt pasiba. Ilyenkor viszont hajlamos vagy csak a jó oldalát látni a másiknak, és sokszor elsiklasz az egyértelmű jelek felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged bárki átverhet, hiszen a jóhiszeműséged az egyik olyan tulajdonságod, ami miatt hamar megszeretnek téged az emberek. Ha picit megpróbálsz gyanakvóbban hozzáállni a pasikhoz, akkor tuti nem futsz bele többször kétes kapcsolatokba!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Egyszerűen odavagy a rosszfiúkért! Imádod, ha zajlik körülötted az élet, és ha egy kapcsolat tele van szenvedéllyel és izgalmakkal. Az ilyen fajta szerelem viszont sokszor végződhet megcsalással, hiszen bármennyire is gondolod, hogy majd te megváltotatod a pasit, ez nem fog sikerülni. Adj esélyt néha azoknak is, akik nem feltétlenül tartoznak a „bad boy” kategóriába, hiszen szinte bárkit megkaphatsz a lehengerlő személyiséged miatt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-08-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: