Rák

Végtelenül romantikus vagy, és sokszor már első látásra beleszeretsz a kiszemelt pasiba. Ilyenkor viszont hajlamos vagy csak a jó oldalát látni a másiknak, és sokszor elsiklasz az egyértelmű jelek felett. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged bárki átverhet, hiszen a jóhiszeműséged az egyik olyan tulajdonságod, ami miatt hamar megszeretnek téged az emberek. Ha picit megpróbálsz gyanakvóbban hozzáállni a pasikhoz, akkor tuti nem futsz bele többször kétes kapcsolatokba!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma, viszonylag kis befektetett energiával, nagy eredményeket lehet képes elérni, kedves Rák, amivel könnyen kivívhatja mások elismerését is. Ehhez azonban ne elég, csak produkálni az eredményt, hanem megfelelõen is érdemes tálalni, hogy mindenki lássa, tényleg nem semmi, amit letett az asztalra,s ezt igenis tessék honorálni!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Egyszerűen odavagy a rosszfiúkért! Imádod, ha zajlik körülötted az élet, és ha egy kapcsolat tele van szenvedéllyel és izgalmakkal. Az ilyen fajta szerelem viszont sokszor végződhet megcsalással, hiszen bármennyire is gondolod, hogy majd te megváltotatod a pasit, ez nem fog sikerülni. Adj esélyt néha azoknak is, akik nem feltétlenül tartoznak a „bad boy” kategóriába, hiszen szinte bárkit megkaphatsz a lehengerlő személyiséged miatt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Egy, valószínûleg hölgy, kollégája elfelejthet átadni egy fontos üzenetet, ami miatt ma igencsak kínos helyzetbe kerülhet fõnökei elõtt, kedves Oroszlán. Próbáljon meg ma a szokásosnál is jobban résen lenne, hogy ne maradjon le az eseményekrõl, ha pedig megtörténik a baj, akkor se bánkódjon, vegye elõ csavaros eszét és egy frappáns mondattal vágja ki magát a szituáció szorításából.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2021. április 10 - 11.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: