Ezeket a csillagjegyeket teljesen kiborítja a megcsalás. Ha megtudják, márpedig mindig megtudják, ők nem rejtik véka alá a véleményüket, óriási botrányt csapnak. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Kos megbosszulja a megcsalást

A Kos rendkívül büszke csillagjegy, ezért ha rájön, hogy párja megcsalta őt, először talán úgy tesz, mintha mi sem történt volna, de közben magában már részletesen tervezgeti a bosszút. A hűtlenség a büszkeségében sérti a leginkább, ezért biztosan tesz róla, hogy hűtlen szerelme se érezze jól magát a bőrében. Valójában óriási patáliát csap, szinte káoszt teremt maga körül. Persze a legváratlanabb pillanatban…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-12-11

Az Oroszlán drámát rendez

Az Oroszlán is nagyon büszke csillagjegy. Elő nem fordulhat vele, hogy őt megcsalják. Legalábbis szeretne ebben a tudatban élni. Alapból is szereti a drámát, de amikor a fülébe jut, hogy a párja félrelépett, szinte biztosan óriási drámát rendez. A teljes felelősséget a párjára hárítja, őt hibáztatja mindenért, biztosan ordít, kiabál, zokog, mindent elkövet, hogy az „előadás” nagyon is hatásos lehessen. Aztán vélhetően fogja az összes cuccát, és rácsapja az ajtót a hűtlen társra.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: