A Skorpió kiszimatolja a megcsalást

A Skorpió megérzéseit nem lehet becsapni. Minden apró részletre, jelre felfigyel. Nagyon féltékeny típus, amint úgy érzi, valami nincs rendben a párkapcsolatában, nyomozásba kezd, hogy bizonyíthassa az igazát. Addig kutat, amíg a megcsalásra megdönthetetlen bizonyítékot talál, vagy addig faggatja a társát, amíg ő vall be mindent töredelmesen. Aztán arról is tesz, hogy a hűtlen szerelmének is legalább annyira fájjon, mint neki. Nagyon tud szenvedni, de nagyon tud fájdalmat is okozni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas nagyon mélyen csalódik

A Nyilas optimista, laza és független csillagjegy. A kalandokat kedveli, és bizony nála megesik, hogy enged is a csábításnak. Amikor viszont elkötelezi magát a párja mellett, nem tűri el a megcsalást. Ha mégis ráeszmél, hogy megcsalták, nagyon mélyen éli meg a csalódást. Nem hagyja szó nélkül a fájdalmát, de az is biztos, hogy újrakezdeni sem akarja a kapcsolatot, inkább kilép, és a szabadságot választja.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Élet 12 legnagyobb titka, amit az emberiség elfelejtett

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: