A Kos a saját feje után megy

A Kos szenvedélyes, céltudatos és igencsak erős akarattal rendelkező csillagjegy. Őt biztosan nem tudod megállítani, amit a fejébe vesz, attól nem tántorít. Nem tudod meggyőzni, fölösleges energiapazarlás és időpocsékolás a saját véleményeddel ostromolni őt. Makacsabb és önfejűbb annál, mintsem hogy engedjen az akaratából. Megváltoztatni vagy megszelídíteni? Lehetetlen küldetés. Azonnal versenybe száll, mert imád küzdeni, már pedig ő sosem veszít. Mindig egy lépéssel előtted jár, és mindenre újabb és újabb indokot képes felhozni, csak bizonyítsa a saját igazát. Inkább hagyd rá, és akkor máris szent a béke. Nem megéri?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilast nem tudod megszelídíteni

Befogni és megszelídíteni a Nyilast újabb lehetetlen küldetés, és nagyon hamis elképzelés. Rendkívül szabad lélek, aki semmilyen korlátot nem tűr meg. Amint azt érzi, fogy a levegő körülötte, máris köddé válik. Semmilyen kötöttséget, semmilyen elvárást nem tolerál. Abban hisz, hogy minden szerelem után jön egy következő. Ha be akarod fogni őt, gyorsan keres magának olyasvalakit, akinek mindez eszébe sem jut. Hagyd élni, hagyd menni, ez az egyetlen út a szívéhez. A kaland, a kihívás élteti, tarts inkább vele. Fárasztó, de sokkal egyszerűbb és eredményesebb.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Ne válassza a bonyolult megoldásokat, ha...

Az Ikrek gyorsan elunja magát

Az Ikrek esetében működhet a megszelídítés. Nagyjából 30 másodpercig. Ekkor eszmél rá ugyanis, hogy meg akarod őt változtatni. Márpedig a kötöttségeket, az elvárásokat, az előírásokat ő is nagyon rosszul viseli. Akkor érzi jól magát, amikor szabadon teheti, amit csak akar, amikor zajlik az élet körülötte, amikor mehet és gyűjtheti az információkat. Ha valamit nem visel, az az unalom és az a pont, amikor már beszélgetni sem tudtok egymással. Ekkor áll fel, ekkor lép le, és ekkor keres magának újabb kihívást. Megpróbálhatod őt megszelídíteni, csak közben ne felejtsd el minél inkább motiválni és inspirálni is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: