A Kos a saját feje után megy

A Kos szenvedélyes, céltudatos és igencsak erős akarattal rendelkező csillagjegy. Őt biztosan nem tudod megállítani, amit a fejébe vesz, attól nem tántorít. Nem tudod meggyőzni, fölösleges energiapazarlás és időpocsékolás a saját véleményeddel ostromolni őt. Makacsabb és önfejűbb annál, mintsem hogy engedjen az akaratából. Megváltoztatni vagy megszelídíteni? Lehetetlen küldetés. Azonnal versenybe száll, mert imád küzdeni, már pedig ő sosem veszít. Mindig egy lépéssel előtted jár, és mindenre újabb és újabb indokot képes felhozni, csak bizonyítsa a saját igazát. Inkább hagyd rá, és akkor máris szent a béke. Nem megéri?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilast nem tudod megszelídíteni

Befogni és megszelídíteni a Nyilast újabb lehetetlen küldetés, és nagyon hamis elképzelés. Rendkívül szabad lélek, aki semmilyen korlátot nem tűr meg. Amint azt érzi, fogy a levegő körülötte, máris köddé válik. Semmilyen kötöttséget, semmilyen elvárást nem tolerál. Abban hisz, hogy minden szerelem után jön egy következő. Ha be akarod fogni őt, gyorsan keres magának olyasvalakit, akinek mindez eszébe sem jut. Hagyd élni, hagyd menni, ez az egyetlen út a szívéhez. A kaland, a kihívás élteti, tarts inkább vele. Fárasztó, de sokkal egyszerűbb és eredményesebb.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-04-11

Az Ikrek gyorsan elunja magát

Az Ikrek esetében működhet a megszelídítés. Nagyjából 30 másodpercig. Ekkor eszmél rá ugyanis, hogy meg akarod őt változtatni. Márpedig a kötöttségeket, az elvárásokat, az előírásokat ő is nagyon rosszul viseli. Akkor érzi jól magát, amikor szabadon teheti, amit csak akar, amikor zajlik az élet körülötte, amikor mehet és gyűjtheti az információkat. Ha valamit nem visel, az az unalom és az a pont, amikor már beszélgetni sem tudtok egymással. Ekkor áll fel, ekkor lép le, és ekkor keres magának újabb kihívást. Megpróbálhatod őt megszelídíteni, csak közben ne felejtsd el minél inkább motiválni és inspirálni is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: