Halak

A Halak jegyű emberek nagyon érzelmesek, könnyen elköteleződnek és meglehetősen ragaszkodóak. Ezek a tulajdonságok már elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy ne legyen túlságosan egyszerű szakítani velük, de még meg sem említettük, hogy kerülik a konfliktusokat, hullámzó a kedélyük és a legkevésbé sem gyakorlatiasak azokban a dolgokban, amiket nem űznek minden nap.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szóval könnyen lehet, hogy nem is igazán tudják normálisan lereagálni, ha közlöd velük a szakítás tényét: vagy teljesen kiborulnak, vagy visszavonulnak a fantáziavilágukba és elhitetik magukkal, hogy ez az egész nem is velük történik. Az egyetlen dolog, ami számodra kicsit könnyebbé teszi a helyzetet, hogy jellemző módon magukba fojtják a bánatukat, úgyhogy kis eséllyel fognak jelenetet rendezni.

Oroszlán

Az Oroszlánnak semmi baja nincs a szakítással addig, amíg nem vele esik meg ez a tragédia. Akkor ugyanis előtérbe kerül a legrosszabb énje, hiszen ott bántották, ahol a legjobban fáj: nagyon komolyan megsértették a hiúságát és a büszkeségét. Szörnyen nehezen tudja feldolgozni, ha nem ő tesz pontot a párkapcsolat végére, még arra is hajlamos lehet, hogy valahogy újra felvegye veled a fonalat csak azért, hogy végül ő mondhassa ki: szakított veled.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha erre nem kerül sor, akkor hatalmas jelenetet képes rendezni, nagyon mélyre tud zuhanni és mindenki előtt mártírkodik, gondosan ügyelve arra, hogy a te hibáidat hangsúlyozza ki. Persze, az egészből az jön majd le mindenkinek, hogy ő maga a tökély, és te meg a világ legnagyobb baklövését követetted el, amiért ilyen szörnyűségre vetemedtél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: