Rák

A Rákkal nem azért nehéz szakítani, mert dölyfös, hiú, vagy éppen bosszúra éhes, hanem mert a lelked legmélyéig hatoló bűntudatot tud felébreszteni benned. Szörnyen bele tud rokkanni a szakításba, hiszen neki mindene a szerelem, a család, a biztos párkapcsolat. Ő mindent egy lapra tesz fel, folyton a szívére hallgat, nem csoda hát, hogy totálisan kiborul a szakítás tényének hallatán.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokszor évek alatt jut el a lezárás szintjére, és még ekkor sem mondhatjuk, hogy teljesen figyelmen kívül tudja hagyni a történteket vagy az érzelmeit. Mindeközben gondoskodik arról – nem feltétlenül tudatosan, bár erre is van esély –, hogy te is kellően rosszul érezd magadat, amiért ilyen „gonoszságra” vetemedtél vele szemben.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-31 - Ma kissé alábbhagyhat a lelkesedése szerelmi téren...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: