Halak

A Halak jegyű emberek nagyon érzelmesek, könnyen elköteleződnek és meglehetősen ragaszkodóak. Ezek a tulajdonságok már elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy ne legyen túlságosan egyszerű szakítani velük, de még meg sem említettük, hogy kerülik a konfliktusokat, hullámzó a kedélyük és a legkevésbé sem gyakorlatiasak azokban a dolgokban, amiket nem űznek minden nap.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szóval könnyen lehet, hogy nem is igazán tudják normálisan lereagálni, ha közlöd velük a szakítás tényét: vagy teljesen kiborulnak, vagy visszavonulnak a fantáziavilágukba és elhitetik magukkal, hogy ez az egész nem is velük történik. Az egyetlen dolog, ami számodra kicsit könnyebbé teszi a helyzetet, hogy jellemző módon magukba fojtják a bánatukat, úgyhogy kis eséllyel fognak jelenetet rendezni.

A 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! Vigyázz, mert ebbe te is belepirulsz majd!

Oroszlán

Az Oroszlánnak semmi baja nincs a szakítással addig, amíg nem vele esik meg ez a tragédia. Akkor ugyanis előtérbe kerül a legrosszabb énje, hiszen ott bántották, ahol a legjobban fáj: nagyon komolyan megsértették a hiúságát és a büszkeségét. Szörnyen nehezen tudja feldolgozni, ha nem ő tesz pontot a párkapcsolat végére, még arra is hajlamos lehet, hogy valahogy újra felvegye veled a fonalat csak azért, hogy végül ő mondhassa ki: szakított veled.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha erre nem kerül sor, akkor hatalmas jelenetet képes rendezni, nagyon mélyre tud zuhanni és mindenki előtt mártírkodik, gondosan ügyelve arra, hogy a te hibáidat hangsúlyozza ki. Persze, az egészből az jön majd le mindenkinek, hogy ő maga a tökély, és te meg a világ legnagyobb baklövését követetted el, amiért ilyen szörnyűségre vetemedtél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegekkel azért olyan nehéz szakítani, mert ők folyton az egyensúly megteremtésére, a harmónia megőrzésére törekszenek, és ebbe jól láthatóan nem fér bele az elválás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamosak arra, hogy érzelmileg, vagy akár racionálisan zsaroljanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is a közeledben maradjanak. Komoly törekvésük, hogy legalább a jó kapcsolatot fenntartsátok, aztán majd meglátjátok, miként alakulnak a dolgaitok.

 

Nem ritka, hogy a szakító felet hibáztatják minden problémáért, vagy akár lekezelően nyilatkoznak a történteket illetően. Ami biztos, ők sem dolgozzák fel egykönnyen a szakítást és egyáltalán nem egyszerű számukra a továbblépés kérdése.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: