Halak

A Halak jegyű emberek nagyon érzelmesek, könnyen elköteleződnek és meglehetősen ragaszkodóak. Ezek a tulajdonságok már elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy ne legyen túlságosan egyszerű szakítani velük, de még meg sem említettük, hogy kerülik a konfliktusokat, hullámzó a kedélyük és a legkevésbé sem gyakorlatiasak azokban a dolgokban, amiket nem űznek minden nap.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szóval könnyen lehet, hogy nem is igazán tudják normálisan lereagálni, ha közlöd velük a szakítás tényét: vagy teljesen kiborulnak, vagy visszavonulnak a fantáziavilágukba és elhitetik magukkal, hogy ez az egész nem is velük történik. Az egyetlen dolog, ami számodra kicsit könnyebbé teszi a helyzetet, hogy jellemző módon magukba fojtják a bánatukat, úgyhogy kis eséllyel fognak jelenetet rendezni.

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál hitelesebbek

Oroszlán

Az Oroszlánnak semmi baja nincs a szakítással addig, amíg nem vele esik meg ez a tragédia. Akkor ugyanis előtérbe kerül a legrosszabb énje, hiszen ott bántották, ahol a legjobban fáj: nagyon komolyan megsértették a hiúságát és a büszkeségét. Szörnyen nehezen tudja feldolgozni, ha nem ő tesz pontot a párkapcsolat végére, még arra is hajlamos lehet, hogy valahogy újra felvegye veled a fonalat csak azért, hogy végül ő mondhassa ki: szakított veled.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha erre nem kerül sor, akkor hatalmas jelenetet képes rendezni, nagyon mélyre tud zuhanni és mindenki előtt mártírkodik, gondosan ügyelve arra, hogy a te hibáidat hangsúlyozza ki. Persze, az egészből az jön majd le mindenkinek, hogy ő maga a tökély, és te meg a világ legnagyobb baklövését követetted el, amiért ilyen szörnyűségre vetemedtél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegekkel azért olyan nehéz szakítani, mert ők folyton az egyensúly megteremtésére, a harmónia megőrzésére törekszenek, és ebbe jól láthatóan nem fér bele az elválás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamosak arra, hogy érzelmileg, vagy akár racionálisan zsaroljanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is a közeledben maradjanak. Komoly törekvésük, hogy legalább a jó kapcsolatot fenntartsátok, aztán majd meglátjátok, miként alakulnak a dolgaitok.

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ezen az 5 csillagjegyen

 

Nem ritka, hogy a szakító felet hibáztatják minden problémáért, vagy akár lekezelően nyilatkoznak a történteket illetően. Ami biztos, ők sem dolgozzák fel egykönnyen a szakítást és egyáltalán nem egyszerű számukra a továbblépés kérdése.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: