1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi karmahoroszkóp június 2. kedd – Csodás lesz a mai nap, minden jegynek van egy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: