Oroszlán és Vízöntő

Tipikus példái annak, hogy az ellentétek vonzzák, majd kiegyensúlyozzák egymást. Szerencsére nem akkora köztük az ellentét, hogy ebből konfliktusuk adódjon. Mivel mindketten nagyon empatikusak, ritkán veszekednek, de csak apróságokon kapnak össze.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg és Ikrek

Olyan azonnali lelki kapcsolat van köztük, ami gyorsan átvált vonzalomba és szerelembe. Mivel mentálisan ugyanazon a hullámhosszon vannak, könnyen megértik egymást. A Mérleg szenvedélye és az Ikrek kíváncsisága frissíti fel mindig a szerelmüket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így akarják visszaszerezni az exet a csillagjegyek

Skorpió és Bika

Hiába ellenkező jegyek, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. A Bikát nagyon érdekli, hogy a titokzatos Skorpió milyen a felszín alatt, cserébe érzelmi biztonságot nyújt neki. A Skorpió pedig szenvedélyével tartja életben a tüzet, így a rossz időszakok sem tartanak sokáig.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Bak

Bár „papíron” nem illenének össze, a valóságban viszonylag békés párosról van szó. A Bak földhözragadtsága segít reálisan gondolkodni az álmodozó Halaknak, aki ezzel szemben azt érezteti a párjával, hogy nem kell túl komolyan venni a berögzült nézeteket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: