Oroszlán

Az Oroszlánok az egyik, ha nem a legdinamikusabb jegynek számítanak. Azt is mondhatjuk, hogy a fizikai aktivitás a lételemük, gyönyörük első számú forrása. Mivel szükségük van a csodálókra és a sikerélményekre, ezért megtesznek bármit, belevágnak bármibe, amitől senki nem tudja őket visszatartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók jelmondata lehetne az is, hogy mindent vagy semmit, hiszen szenvedélyes természetük igen szélsőséges érzelmi állapotokat tud felmutatni. Számukra nincs lehetetlen, és mivel gyakran feszültek, szükségük van a kihívásokra, kalandokra, hogy levezessék a frusztrációikat. A kaland és a sport általában megnyugtatja őket, ha pedig ez a tevékenység még kockázatot és kihívást is jelent, úgy az még csábítóbb lesz számukra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-20 - Mindenképpen próbálja minél egyszerûebben szemlélni szerelmi életét.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: