Ezeknek a csillagjegyeknek esélyük sincs rá, hogy hosszú távon boldog párkapcsolatban élhessenek egymással. Annyira különbözőek vagy éppenséggel annyira hasonlítanak egymásra, hogy a kezdeti fellángolás ellenére is nagyon gyorsan kiütköznek az ellentétek. Hogy melyek azok a csillagjegyek, akik együtt sosem lehetnek boldogok? A horoszkópból megtudhatod. Vajon a párod és te köztük vagytok?

A Skorpió és egy másik Skorpió párkapcsolata reménytelen

A Skorpió az a csillagjegy, aki a másik felét keresi, nem pedig a hasonmását. Pedig okkal gondolhatnád, ők biztosan jól kijönnek egymással, hiszen mindketten szenvedélyesek, izgalmasak és elképesztően sz.xi csillagjegyek. Mindez igaz, de épp ennyire rejtélyesek és titokzatosak is. Márpedig a Skorpió arra vágyik, hogy a párja megnyíljon előtte. Barátokként jól kijönnek egymással, de egy Skorpió sosem házasodna össze a legjobb barátjával. A kezdeti vonzalmat és fellángolást követően inkább egymás negatív tulajdonságát erősítik fel. Féltékenység, birtoklási vágy és perzselő érzelmek jellemzik őket. Ebben a kapcsolatban mindketten inkább megégnek, mintsem jól éreznék magukat. Nem is tart sokáig a kapcsolat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: