Ezeknek a csillagjegyeknek esélyük sincs rá, hogy hosszú távon boldog párkapcsolatban élhessenek egymással. Annyira különbözőek vagy éppenséggel annyira hasonlítanak egymásra, hogy a kezdeti fellángolás ellenére is nagyon gyorsan kiütköznek az ellentétek. Hogy melyek azok a csillagjegyek, akik együtt sosem lehetnek boldogok? A horoszkópból megtudhatod. Vajon a párod és te köztük vagytok?

A Skorpió és egy másik Skorpió párkapcsolata reménytelen

A Skorpió az a csillagjegy, aki a másik felét keresi, nem pedig a hasonmását. Pedig okkal gondolhatnád, ők biztosan jól kijönnek egymással, hiszen mindketten szenvedélyesek, izgalmasak és elképesztően sz.xi csillagjegyek. Mindez igaz, de épp ennyire rejtélyesek és titokzatosak is. Márpedig a Skorpió arra vágyik, hogy a párja megnyíljon előtte. Barátokként jól kijönnek egymással, de egy Skorpió sosem házasodna össze a legjobb barátjával. A kezdeti vonzalmat és fellángolást követően inkább egymás negatív tulajdonságát erősítik fel. Féltékenység, birtoklási vágy és perzselő érzelmek jellemzik őket. Ebben a kapcsolatban mindketten inkább megégnek, mintsem jól éreznék magukat. Nem is tart sokáig a kapcsolat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-06-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: