Akadnak olyan csillagjegy-párosítások, hogy eleinte nagyon erős vonzalmat éreznek egymás iránt, könnyen lehet, még házasságot is kötnek, még sincs esélyük a hosszú távú kapcsolatra, előre borítékolható, hogy válással végződik szerelem. Hogy melyek ezek a párok? Íme, a részletek.

A Halak és az Oroszlán kapcsolata

Talán nem is annyira meglepő, hogy ez a két csillagjegy nem marad együtt hosszú ideig. Szó szerint tűz és víz, hiszen az Oroszlán tüzes, míg a Halak a vizes jegyek közé tartozik. Az Oroszlán bátor és erős, nem mellesleg óriási egóval bír, a Halak érzékeny, aki szinte mindig az érzéseibe takarózik. Az Oroszlán kimondja, ami a szívén, a Halak mindezt bántásnak veszi. A Halak nem mondja ki, mi baja, az Oroszlán meg nem érti, a Halak miért bántódott meg. Ez a játék folyik kettőjük között újra és újra. A Halak úgy érzi, az Oroszlán nem törődik vele eleget, inkább a saját kedvteléseire fordít az energiát. Az Oroszlán pontosan másként látja a párkapcsolatot, szerinte mindent megtesz, csak épp a Halaknak semmi sem elég jó. A szenvedélyesen és romantikusan induló szerelem szép lassan halad a szakadék felé.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-04-20

A Nyilas és a Bak szerelme

Talán ez a két csillagjegy különbözik egymástól a leginkább. A Nyilas folyton azért rimánkodik, hogy a Bak próbáljon már meg lazítani egy kicsit, kapcsolódjon ki, bulizzon egy jót. A Bak szerint ezzel szemben a Nyilasnak fel kéne már végre nőnie és meg kéne tanulnia felelősséget vállalni. Képtelenek a másikat megérteni, mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz. Nem meglepő, ha ez a meddő vita folyamatosan veszekedéshez vezet. Az eleinte jól induló és szenvedélyes kapcsolatból egy idő után eltűnik a kémia, és csak az indulat marad. Egyikőjüket sem érdekli, mit akar a másik, és persze egyikőjük sem változna vagy engedne a másiknak. A Nyilas és a Bak jobb, ha belátják, szerelmüknek sajnos nincs túl sok esélye. Ha már a barátság érzése is elmúlik közöttük, kapcsolatuk biztosan szakítással végződik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: