Ezek a csillagjegyek a tökéletesnél lejjebb nem adják. Talán néha még maguk is szenvednek a szinte elérhetetlen magasságokba helyezett elvárásaik okán, változtatni nem igazán képesek. Pedig elég lenne csak megérteniük, a kiváló is lehet tökéletes. Te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Az asztrológia szerint a következő csillagjegyeknek igen magasak az elvárásaik, és folyamatosan a tökéletesre törnek. Bár tisztában vannak vele, senki és semmi nem lehet hibátlan, ők azért megpróbálják a lehető legjobban megközelíteni az eszményeket. Néha termékeny ez a tulajdonság, máskor elszigetelheti őket a többiektől.

Szombati Horoszkóp 2024-03-23

A Szűz

A magas elvárások alapvetően meghatározzák a Szűz személyiségét. Ő az, aki elsőként és persze tökéletesen készíti el a feladatait, a kötelesség nála mindig előnyt élvez a szórakozáshoz, a lazításhoz képest. Talán a legnagyobb csalódást is az okozza neki, amikor a dolgok nem a tervei szerint alakulnak, amikor valamilyen véletlen keresztülhúzza a számítását. Ilyenkor persze azonnal az jár a fejében, talán nekik kellett volna még többet tennie a siker érdekében.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikreknél szintén igen magasra kerül a léc. Hajlamos a cinikus megjegyzésekre, aztán mégis ő lepődik meg a legjobban, ha valami tényleg úgy sikerül, ahogy tervezte. A párkapcsolatokra vonatkozóan meglehetősen hosszú listával rendelkezik arról, hogy mi fér a kapcsolatba, és mi nem. Ha nem muszáj, nem köt kompromisszumot. Nagyon intelligens és okos csillagjegy, mégis a túlzottan is magas elvárásai miatt könnyen hoppon maradhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: