Ezek a csillagjegyek a tökéletesnél lejjebb nem adják. Talán néha még maguk is szenvednek a szinte elérhetetlen magasságokba helyezett elvárásaik okán, változtatni nem igazán képesek. Pedig elég lenne csak megérteniük, a kiváló is lehet tökéletes. Te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Az asztrológia szerint a következő csillagjegyeknek igen magasak az elvárásaik, és folyamatosan a tökéletesre törnek. Bár tisztában vannak vele, senki és semmi nem lehet hibátlan, ők azért megpróbálják a lehető legjobban megközelíteni az eszményeket. Néha termékeny ez a tulajdonság, máskor elszigetelheti őket a többiektől.

Pénteki Horoszkóp 2022-06-24

A Szűz

A magas elvárások alapvetően meghatározzák a Szűz személyiségét. Ő az, aki elsőként és persze tökéletesen készíti el a feladatait, a kötelesség nála mindig előnyt élvez a szórakozáshoz, a lazításhoz képest. Talán a legnagyobb csalódást is az okozza neki, amikor a dolgok nem a tervei szerint alakulnak, amikor valamilyen véletlen keresztülhúzza a számítását. Ilyenkor persze azonnal az jár a fejében, talán nekik kellett volna még többet tennie a siker érdekében.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikreknél szintén igen magasra kerül a léc. Hajlamos a cinikus megjegyzésekre, aztán mégis ő lepődik meg a legjobban, ha valami tényleg úgy sikerül, ahogy tervezte. A párkapcsolatokra vonatkozóan meglehetősen hosszú listával rendelkezik arról, hogy mi fér a kapcsolatba, és mi nem. Ha nem muszáj, nem köt kompromisszumot. Nagyon intelligens és okos csillagjegy, mégis a túlzottan is magas elvárásai miatt könnyen hoppon maradhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: