Te tudsz titkot tartani? A most következő csillagjegyek szülöttei nagyon is.

Bak

A Bakok végtelenül elkötelezett és megbízható emberek az élet minden területén, így a barátságban is. Soha nem avatkoznak bele mások életébe, kivéve, ha kimondottan kérik tőlük a beavatkozást. Ha egy Baknak mondod el a titkodat, biztos lehetsz benne, hogy nem fedi fel azt mások előtt és nem fog vele visszaélni sem. A csillagjegy szülöttei számára ugyanis nem opció, hogy bizalmas információkat használjanak fel. Ha a titkaid megőrzéséről van szó, úgy tekinthetsz rájuk, akár egy orvosra vagy egy gyóntatópapra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-09-25

Oroszlán

Az Oroszlánok hűségesek, kedvesek és arra törekednek, hogy az emberek megbízzanak bennük. Tisztában vannak vele, hogy a pletyka mennyire pusztító lehet, éppen ezért kerülik. Nagyra értékelik a barátságot, a bizalom eljátszása pedig ellentétes az elveikkel, éppen ezért őrzik meg minden körülmények között a titkokat. Számukra ez a szó szoros értelmében véve becsületbeli ügy. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: