Bika

Nyugodt, stabil és biztos a személyiséged, egyfajta megingathatatlan háttérként állsz a barátaid és családtagjaid mögött.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennélfogva egyértelműen lehet rád számítani, támaszkodni, ugyanakkor nem kell attól tartania a barátaidnak, hogy mézes-mázas leszel, és nem mondod el nyomban a véleményedet.

Akkor is őszinte vagy, ha az esetleg mások számára bántó lehet, úgy gondolod, hogy a barátaid számára tisztánlátás mindennél fontosabb.

Ezt általában ők szintén felismerik, és ha nem is azonnal, de miután lehiggadtak, igazat adnak neked, és megköszönik a racionális, nyílt véleményedet.

Mindenkinek szüksége lenne egy olyan barátra, aki ennyire biztosan, higgadtan tud tanácsot adni!
 

Ikrek

Nyílt vagy és könnyed, szívesen teremtesz új kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a baráti köröd is nagy, sok új ismerőst köszönhetnek neked a szeretteid.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-08-16

Kiválóan összeboronálod az embereket, jó eséllyel több szerelmes pár a te közreműködéseddel talált rá a másik felére.

Mindezek ellenére nem jellemző rád, hogy kifejezetten mély és életre szóló barátságokat kötnél, jobban szeretsz inkább minél több és izgalmasabb ingert beszerezni a világ minden pontján.

Ezzel nincs is semmi gond! Főleg, hogy ettől függetlenül, akivel egyszer jóban lettél, az számíthat rád, és bármikor vevő vagy rá, hogy leülj vele egy tartalmas beszélgetésre. Sokszor pontosan csak ennyire van szüksége az embernek!


Rák

Empatikus, figyelmes és odaadó vagy, számodra a család, a barátság, a szeretet mindennél fontosabb.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A barátaid egyértelműen számíthatnak rád, élettapasztalatodnak, érzelmi intelligenciádnak köszönhetően sosem hagyod őket cserben. Kiváló hallgatóság vagy, de jól megmutatod másoknak azt is, hogyan tudjuk jobbá tenni ezt a világot.

Mindig finoman próbálod terelgetni a barátaidat a cél felé, nem igazán vagy a nyers őszinteségnek a híve.

Úgy véled, könnyebb a helyes útra vezetni az embereket akkor, ha figyelemmel és szeretettel hatunk rájuk, nem pedig a drasztikus, rideg véleménynyilvánítással.


Oroszlán

Optimista vagy és pozitív a hozzáállásod. Számíthatnak rád a barátaid, függetlenül attól, hogy csak meg kell-e hallgatnod őket, vagy éppen ki kell állnod értük nagy nyilvánosság elé. Mindig támogatod szeretteidet és kitartóan mutatod nekik a helyes utat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Általában arra sarkallod őket, hogy legyenek bátrabbak, mondják ki a véleményüket, tegyék meg azokat a lépéseket, amik elsőre ijesztőnek és nehéznek tűnnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Támogató személyiséged miatt nagyon szeretnek, de azért is, mert humorral vegyítve tudsz rámutatni az emberek hiányosságaira, hibáira.

Komoly helyzetekben azonban te is komolyra váltasz, és éppúgy tudsz drasztikusan kimért lenni, mint kedvesen határozott. Nagyon jól felismered, a barátaid érdekében mikor, melyik taktikára van szükséged.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: