Bika

Nyugodt, stabil és biztos a személyiséged, egyfajta megingathatatlan háttérként állsz a barátaid és családtagjaid mögött. Ennélfogva egyértelműen lehet rád számítani, támaszkodni, ugyanakkor nem kell attól tartania a barátaidnak, hogy mézes-mázas leszel, és nem mondod el nyomban a véleményedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akkor is őszinte vagy, ha az esetleg mások számára bántó lehet, úgy gondolod, hogy a barátaid számára tisztánlátás mindennél fontosabb. Ezt általában ők szintén felismerik, és ha nem is azonnal, de miután lehiggadtak, igazat adnak neked, és megköszönik a racionális, nyílt véleményedet. Mindenkinek szüksége lenne egy olyan barátra, aki ennyire biztosan, higgadtan tud tanácsot adni!

Ezért vonzod be a rossz hangulatot a kapcsolatodba a csillagjegyed szerint!

Ikrek

Nyílt vagy és könnyed, szívesen teremtesz új kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a baráti köröd is nagy, sok új ismerőst köszönhetnek neked a szeretteid. Kiválóan összeboronálod az embereket, jó eséllyel több szerelmes pár a te közreműködéseddel talált rá a másik felére.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindezek ellenére nem jellemző rád, hogy kifejezetten mély és életre szóló barátságokat kötnél, jobban szeretsz inkább minél több és izgalmasabb ingert beszerezni a világ minden pontján.

Ezzel nincs is semmi gond! Főleg, hogy ettől függetlenül, akivel egyszer jóban lettél, az számíthat rád, és bármikor vevő vagy rá, hogy leülj vele egy tartalmas beszélgetésre. Sokszor pontosan csak ennyire van szüksége az embernek!

Rák

Empatikus, figyelmes és odaadó vagy, számodra a család, a barátság, a szeretet mindennél fontosabb. A barátaid egyértelműen számíthatnak rád, élettapasztalatodnak, érzelmi intelligenciádnak köszönhetően sosem hagyod őket cserben. Kiváló hallgatóság vagy, de jól megmutatod másoknak azt is, hogyan tudjuk jobbá tenni ezt a világot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-11-16

Mindig finoman próbálod terelgetni a barátaidat a cél felé, nem igazán vagy a nyers őszinteségnek a híve. Úgy véled, könnyebb a helyes útra vezetni az embereket akkor, ha figyelemmel és szeretettel hatunk rájuk, nem pedig a drasztikus, rideg véleménynyilvánítással.

Oroszlán

Optimista vagy és pozitív a hozzáállásod. Számíthatnak rád a barátaid, függetlenül attól, hogy csak meg kell-e hallgatnod őket, vagy éppen ki kell állnod értük nagy nyilvánosság elé. Mindig támogatod szeretteidet és kitartóan mutatod nekik a helyes utat. Általában arra sarkallod őket, hogy legyenek bátrabbak, mondják ki a véleményüket, tegyék meg azokat a lépéseket, amik elsőre ijesztőnek és nehéznek tűnnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Támogató személyiséged miatt nagyon szeretnek, de azért is, mert humorral vegyítve tudsz rámutatni az emberek hiányosságaira, hibáira. Komoly helyzetekben azonban te is komolyra váltasz, és éppúgy tudsz drasztikusan kimért lenni, mint kedvesen határozott. Nagyon jól felismered, a barátaid érdekében mikor, melyik taktikára van szükséged.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: