Rák és Bak

A céltudatos bak és a gondoskodó rák talán az egyik legellentétesebb jegy. Míg a bak törtetően halad előre, addig a rák inkább az érzelmeire hallgat, és könnyen eltántorodik. Ez a duó a nagy karrier álmokról és a kellemes otthonról álmodozik legfőképpen. De az tuti, hogy Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek bejött, hiszen ők is ide tartoznak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán és Vízöntő

Tutira mindketten imádtok bulizni és jól érezni magatokat. Amíg az oroszlán odavan a fényűzésért és a rivaldafényért, addig a vízöntő a bensőséges pillanatok híve. De, ha ezt a kettőt kombinálni tudjátok, akkor a világ legjobb partyját tudjátok összehozni. Az életben is hasonlóan kell alkalmazkodnotok egymáshoz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz és Halak

A szűz jegyűek mindig nagyon célorientáltak és karrieristák, amíg a halak jegyűek inkább álmodozóak és gyakran a fellegekben járnak. A halak megtaníthatja, hogyan is lazuljon le a szűz párja, a szűz pedig megmutathatja, hogyan is kell rendesen összeírni egy To Do listát és be is tartani azt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: