Mérleg

Elrejted az érzéseidet, és várod, hogy mások tegyék meg az első lépést.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A munkáidat a kapcsolataiddal szemben részesíted előnyben, kivétel nélkül.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-17

Nyilas

Folyton a pályán játszol, amikor el kellene kötelezned magad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: