A Skorpió szimata megtéveszthetetlen

A Skorpió olyan, mint egy hazugságdetektor. Távolról kiszúrja a hamis embereket. A hazugság nála a gyengeség jele. Nem bocsátja meg, és nem felejti el, ha megpróbálod hátba támadni. Mindez ugyanis az elveivel ütközik, hiszen megbízható, kitartó és őszinte típus. Mégis miért ne várhatná ő is ugyanezt? Az is igaz, hogy a manipuláció nagymestere. Bárkiből bármit kiszed, amire kíváncsi. Ha úgy érzi, nem mondasz igazat, addig faggat, amíg le nem leplezed magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő az árulást nem viseli

A Vízöntőt nem tudod becsapni, nem is érdemes megpróbálkozni vele. Horoszkópja szerint türelmes és megbocsátó, újabb esélyt is kaphatsz tőle, de nem árt tudni, hogy nála is vannak határok. A hazugságot sosem bocsátja meg, mindegy, mekkora a súlya. Az igazság a Vízöntő legfőbb értéke, ezért nemcsak távol áll tőle minden hamisság, az árulást senkinek sem viseli el, és megbocsátani sem fogja. A barátságát végképp elveszíted, ha csak egyszer hazudsz neki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-21

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: