Ezek a csillagjegyek a legeredetibbek és a legőszintébbek. Ők nem akarnak másnak mutatkozni, mint amilyenek valójában. Nem viselnek álarcot, önmagukat adják, és valódi egyéniségek. Mivel őszinték, a hazugságot, az álarcot másoknak sem nézik el. Nos, őket nem érdemes becsapni, mert átlátnak a szitán. Melyik ez a négy csillagjegy? A horoszkópok elárulják. Te köztük vagy?

A Rák ragaszkodik az elveihez

A Rák köti magát az erkölcseihez. Őt nem lehet rávenni semmilyen csalásra, de nem is könnyen bocsátja meg, ha megpróbálod becsapni vagy nem mondasz igazat. Rendkívül érzékeny, így könnyedén kiszűri a hazugságot, az álarcot. Megérzi a kétszínűséget is. Horoszkópja szerint gondoskodó és szeretetteljes típus, aki azon fáradozik, hogy segítsen másoknak. Viszont gyorsan hátat fordít, amikor úgy érzi, kihasználják, vagy visszaélnek a jóindulatával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Rák, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán kíméletlenül őszinte

Az Oroszlán igazi egyéniség. Nem lehet őt nem észrevenni, persze mindent meg is tesz ezért. Imád a társaság középpontjában tetszelegni. Szinte már arcátlanul őszinte, aztán nem érti, az igazsággal mégis miért bántott meg olyan mélyen. Eszébe sem jutna hazudni, pontosan emiatt kíméletlenül megtorolja, ha csak próbát teszel rá, hogy félrevezesd. Nem tűri az álcát, a hamisságot, a csalást. Azonnal és örökre leír téged, ha mindez kiderül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: